Käyttöoikeudet

Tältä sivustolta ladattu kuvamateriaali on lisenssoitu hankkineen tahon ei kaupalliseen käyttöön. Kuvien muokkaaminen ja edelleen jakelu ilman erillistä lupaa on kielletty. Havaitsemistamme väärinkäytöksistä lähetämme automaattisesti laskun ei lisensoidun materiaalin käytöstä hinnastomme mukaisesti.

Kuvien ostaminen ja lataaminen

Kuvien ostaminen ja lataaminen on mahdollista ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille. Mikäli organisaatio haluaa jaella kuvamateriaalinsa vapaasti, tulee tästä sopia erikseen.
Rekisteröityminen käyttäjäksi
Käyttäjäksi rekisteröityminen onnistuu sähköpostiosoitteella Kirjaudu -valikosta. Rekisteröityjen käyttäjien henkilötietoja ei jaella ulkopuolisille tahoille, eikä niitä käytetä palvelussa kaupallisiin tarkoituksiin.
Kuvien ostaminen
Kuvien ostaminen ja lataaminen tapahtuu krediittien avulla. Käyttäjä voi ostaa profiilisivullaan haluamansa määrän krediittejä PayPal-palvelun kautta. Profiilisivulta käyttäjä näkee lisäksi krediittien osto- ja käyttöhistorian, sekä ostetut kuvat latauslinkkeineen. Huomioithan että latausoikeus on voimassa 7 päivää kuvan ostopäivämäärästä!
Ongelmatilanteet
Mahdollisissa (ja todennäköisissä) ongelmatilanteissa ole välittömästi yhteydessä Antti Saarimaahan sähköpostilla info@anttisaarimaa.fi tai puhelimitse 0400-571782
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme Hyväksy